Content Marketing

We bieden content marketingstrategie, -uitvoering en -optimalisatie voor blogs, video's, podcasts en social media - allemaal om je bedrijf te helpen groeien en bloeien.

Weerhoudt iets je van content marketing?

De kopers van vandaag zijn onderzoek gericht. Ze willen alles te weten komen over je merk, je producten of diensten, je filosofie en meer - vaak nog voordat ze contact opnemen met een verkoper. Content is nu essentieel voor het succes van je bedrijf. Maar het ontwikkelen en uitvoeren van een content marketingstrategie is geen eitje.

Je hebt veel ideeën, maar je krijgt ze niet op papier

Veel CEO's (en anderen) hebben een schat aan waardevolle ervaring en inzichten verzameld waar klanten dol op zouden zijn. Maar het is een uitdaging om het uit te schrijven, te verpakken en als inhoud te leveren.

Je mist de tijd en middelen om uit te voeren

Afhankelijk van het type inhoud dat je maakt, kan een hoogwaardig content marketingplan SEO-strategie, copywriting, grafisch ontwerp, fotografie, videografie en meer vereisen. Zonder een aangewezen inhoudsteam kan die lijst behoorlijk overweldigend zijn.

Je weet niet zeker welke inhoud je moet produceren

Contentmarketingstrategie is een gespecialiseerde vaardigheid die inzicht vereist in marktpatronen, content trends en doelgroepen. Content maken om de content is niet genoeg. Je moet weten wat, wanneer en waar je op de markt moet brengen voor maximale impact.

Overweeg je te wachten op content marketing? We raden je aan om nu te beginnen.

De tijd om te investeren in contentmarketingdiensten is nu.

Bouwt naamsbekendheid op

Thought leadership en andere merkinhoud bieden zichtbaarheid aan je merk. Wanneer je meer inhoud levert, krijg je meer merkbekendheid en trekt je uiteindelijk meer klanten aan.

Verbetert SEO

Google houdt van content van hoge kwaliteit. Betere paginarangschikkingen leiden tot meer zichtbaarheid, meer mogelijkheden voor linkbuilding en meer domeinautoriteit. En aangezien SEO echt een langetermijnspel is, zal nu beginnen je op weg helpen naar succes.

Stimuleert de verkoop

Doordachte, geloofwaardige inhoud biedt je verkoopteam een arsenaal aan informatie dat ze kunnen raadplegen of verstrekken aan prospects. En je kunt e-mailcampagnes gebruiken om potentiële klanten een gestage stroom hoogwaardige inhoud te bieden om hen te helpen bij het nemen van een beslissing.

Leidt klanten op

Of het nu gaat om een blog, videobibliotheek, podcast of campagne op sociale media, contentmarketing biedt klanten mogelijkheden om meer te weten te komen over je merk, je aanbod en je kijk op brancheonderwerpen.

Hier is hoe we het doen.

Hier zijn een paar items waarvoor onze klanten vaak grafische ontwerpdiensten aanvragen.

Strategie & planning

Ons team voert relevant onderzoek naar concurrenten en zoekwoorden uit (zoekvolume, moeilijkheidsgraad van zoekwoorden en zoekintentie) om je contentstrategie te informeren en te valideren. Vervolgens stellen we een reeks inhoudsonderwerpen (en media) voor die je kunt beoordelen en waarop je feedback kunt geven.

Inhoudsopgave

Zodra we goedkeuring hebben voor een inhoudelijk onderwerp, stellen we een inhoudsopgave op. De briefing bevat een lijst met kernzoekwoorden die we zullen targeten, evenals links naar inhoud die al op die zoekwoorden rankt. We voegen ook een ruwe schets van het stuk toe om feedback van je team te verzamelen.

Onderzoek & interviews

Zodra een inhoudsopgave is goedgekeurd, bereidt ons team een onderwerpdeskundige in je team of een branchedeskundige voor en interviewt deze. We verzamelen de eerste richting en ideeën die nodig zijn om je perspectief op het gekozen onderwerp vast te leggen. We zullen na het interview ook aanvullend extern onderzoek doen om te helpen bij het maken van inhoud.

Copywriting

Hier schrijven we een eerste concept van het inhoudsstuk, waarbij we rekening houden met het onderwerp, de merkstem, de zoekwoordstrategie en de algehele waarde voor je publiek. We bieden het eerste ontwerp aan de door je gekozen onderwerpdeskundige ter beoordeling en we behandelen alle feedback - dit proces duurt meestal 1 tot 2 revisierondes.

Grafische afbeeldingen

Blogstukken worden sterk verbeterd met een uitgelichte afbeelding of afbeelding (bijv. illustratie), evenals ondersteunende afbeeldingen door het hele stuk. Wij maken aangepaste illustraties en bronnen en bewerken de juiste afbeeldingen.

Lanceren & optimaliseren

Zodra de inhoud en afbeeldingen zijn goedgekeurd, lanceren we het stuk namens jou en laten we je weten dat je nieuwe inhoud live is. Na de lancering coördineren we aanvullende promotiestukken zoals social assets en copy.

Evenementafbeeldingen

Adverteer je evenementen met stijl. Wij produceren unieke visuals die je kunt gebruiken voor interne en externe eventmarketing.

Casestudy's

We creëren grafisch ontwerp voor casestudy's om ervoor te zorgen dat elk succesverhaal verwijst naar jouw merk.

Bepaal wie je als bedrijf en ondernemer bent en wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld. Samen groei je het snelst.
Neem contact op