Logo Ontwerp

Op maat ontworpen om je publiek aan te spreken en zich te onderscheiden van concurrenten.

Jij bent het niet…
het is jouw logo.

Als logo-ontwerpbureau zien we dit probleem de hele tijd. Je hebt een geweldig aanbod, maar je logo resoneert niet met je publiek. Waarom?

Je hebt het snel opgeklopt om op de markt te komen

Uitzoeken waar te spelen is van cruciaal belang. Marketing naar een brede markt en vage doelgroep is als een gokje wagen. Je zou het doelwit kunnen raken. Maar de kansen zijn tegen je gestapeld.

Het is verouderd en heeft uw bedrijf niet bijgehouden

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat uw team allemaal op één lijn zit met uw merk, bedrijfsdoelen en strategie. Maar weet je het zeker? Als uw verkoopteam denkt dat het merkdoel X is, maar marketing denkt dat het Y is, gaat u dan echt de goede kant op?

Het is te specifiek voor een enkel facet van uw aanbod

Natuurlijk, merkontwikkelingsstrategieën kosten tijd en geld. Maar het kost veel meer als je het de eerste keer niet goed doet. Als u uw budget op de verkeerde strategie richt, verbrandt u als een gek door kapitaal.

Het is niet logisch voor je publiek

Gebrek aan duidelijkheid vertraagt je. Het is moeilijk om te weten wanneer en waar u de volgende stap moet zetten zonder afstemming op het doel, de doelstellingen en de prioriteiten van uw merk. Tech- en SaaS-bedrijven verliezen momentum en falen vaak omdat een concurrent eerst een nieuwe marktkans greep.

Krijg een op maat gemaakt logo-ontwerp op maat van uw bedrijf.

We ontwerpen voor meer dan esthetiek. Onze deskundige merkontwerpers hebben merkwerk gedaan voor allerlei tech- en SaaS-bedrijven. U krijgt dus niet zomaar een aantrekkelijk logo. Je krijgt strategisch denken, inzichten uit de branche en heel veel creativiteit.

Veelzijdig genoeg om te schalen

We denken altijd vooruit, dus we zorgen ervoor dat uw logo klaar is om te schalen en aan te passen zoals u dat doet.

Voor uw specifieke doelgroep

Wij ontwerpen uw logo om uw ideale klanten aan te spreken.

Met duidelijke richtlijnen

We bieden de bestandsindelingen en merkrichtlijnen die u nodig hebt om uw logo in het wild toe te passen.

Hier is hoe we het doen

Strategie

We beginnen onze logo-ontwerpservices altijd met een strategische fase waarin we duidelijkheid krijgen over uw bedrijfsdoelen, belangrijkste doelgroepen en de belangrijkste merkelementen die we zullen gebruiken om aan uw behoeften te voldoen.

Creatieve opdracht

We schrijven en delen een briefing waarin een creatieve aanpak en vereisten voor uw merk worden geschetst. Dit helpt ons team op dat van u af te stemmen wanneer we met het creatieve proces beginnen.

Moodboarding

We work with you to assemble a collection of various branding styles and examples. Moodboarding helps us identify the most effective direction for your brand.

Schetsen

We verkennen veel mogelijke richtingen en iteraties voor uw logo en presenteren u vervolgens de meest veelbelovende concepten in digitale of handgetekende vorm.

Zwart-wit concepten

We nemen schetsen op de shortlist en verdiepen deze in meer gepolijste zwart-witconcepten. Dit is ook waar we pictogrammen, letters en andere visuele elementen gaan verfijnen.

Kleurconcepten

Hier introduceren we voor het eerst kleur. We passen het toe op uw beste zwart-witconcepten en stemmen de details verder af.

Stijl tegels

We gebruiken stijltegels om weer te geven hoe de kleurconcepten in verschillende contexten zouden aanvoelen. Deze zijn afgestemd op mogelijke use cases voor uw merk.

Kleurenpalet

We verkennen en definiëren uw primaire kleurenpalet, identificeren ondersteunende kleuren voor accenten, highlights en meldingen en nemen neutrale kleuren op om uw algehele merkidentiteit te ondersteunen.

Typografie

We overwegen en selecteren zorgvuldig de typografische elementen die passen bij uw strategische doelen en die uw logo en kleurenpalet aanvullen.

Opleveringen

Logo pakket

We bieden variaties op uw logo voor zowel digitaal als gedrukt gebruik. Deze leveren wij zowel in kleur als zwart-wit aan.

Merkrichtlijnen

We bieden u een gedetailleerd document dat u precies vertelt hoe u uw visuele elementen in verschillende instellingen kunt toepassen.

Bepaal wie je als bedrijf en ondernemer bent en wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld. Samen groei je het snelst.
Neem contact op