Responsive Design

Responsief ontwerp schaalt automatisch inhoud en ontwerpelementen, zodat uw website voor alle gebruikers op alle apparaten werkt. En in de huidige tijd is het een must.

Niet-reagerende websites? Ze verliezen elke keer.

Mensen gaan nu routinematig van hun mobiele telefoon naar tablets naar desktops en terug. Een website die niet op alle apparaten een hoogwaardige ervaring kan bieden, zal gebruikers frustreren en uiteindelijk potentiële klanten wegjagen.

Negatieve SEO-impact

Google bestraft niet-reagerende websites, automatisch uw bedrijf automatisch een kritieke achterstand heeft bij het zoeken.

Negatieve gebruikersimpact

Meer dan 50% van de B2B-zoekopdrachten worden gemaakt op mobiel. Met andere woorden, als gebruikers niet op hun smartphone kunnen communiceren met uw bedrijf, loopt u de helft van de kansen mis.

Inkomstenverlies

Als gebruikers uw website niet kunnen vinden, of als ze een slechte ervaring hebben en stuiteren, loopt u uiteindelijk potentiële inkomsten voor uw bedrijf mis.

Dit is waarom je een goed gebouwde, responsieve website nodig hebt.

Onze responsieve webdesignservices optimaliseren uw website voor alle apparaat formaten, zodat u de vruchten kunt plukken van een responsieve site.

Standaard oefening

Responsive webdesign is nu een ontwerpstandaard. Het wordt volledig ondersteund door alle webbrowsers, dus alle moderne websites moeten responsief zijn.

Ontwerp bedenken

We hebben nu een beter begrip van hoe mensen omgaan met inhoud en deze consumeren. Een design thinking-methodologie zorgt voor een natuurlijke, intuïtieve ervaring op elk apparaat.

Geoptimaliseerde gebruikerservaring

Responsief ontworpen sites maken het uw gebruikers gemakkelijk om toegang te krijgen tot inhoud zonder ongemakkelijk te hoeven scrollen of rond te hoeven zoeken naar de informatie die ze nodig hebben.

Search Engine Optimization

Algoritmen van zoekmachines bestraffen nu websites die niet responsief of mobielvriendelijk zijn. Uw site moet naadloos zijn op alle schermen en apparaten voor rangschikkingsdoeleinden.

Eenvoudig beheer

Met responsive webdesign hoef je maar één site te beheren. Er is niet langer een site voor elk apparaat. Telkens wanneer u inhoud in het CMS wijzigt, wordt deze bijgewerkt voor alle gebruikers op alle apparaten.

Wist u?

47,96% van het internetverkeer komt nu van mobiele apparaten. Wereldwijd zal het mobiele verkeer tussen nu en 2022 verzesvoudigen. Dit betekent dat mobile-first design steeds belangrijker wordt.

Hoe responsive webdesign werkt.

Desktop

Op deze bureaubladindeling op volledig scherm is er veel ruimte op het scherm om de ontwerpelementen weer te geven. Element #1 blijft de grootste en is de eerste plaats die de aandacht van de gebruiker trekt. Alle andere elementen volgen dan op hun beurt en trekken de gebruiker door de ervaring.

Tablet

Dit tabletscherm heeft minder fysieke ruimte, zodat de ontwerpelementen dynamisch op elkaar worden gestapeld, met behoud van de hiërarchische prioriteit van de elementen die we in de desktoplay-out zien. Ze behouden ook hun algemene relatieve grootte op het scherm.

Mobiel

In deze oriëntatie op mobiele apparaten wordt elk afzonderlijk ontwerpelement in een enkele kolom gestapeld, waardoor de gebruiker kan scrollen en de inhoud in dezelfde natuurlijke volgorde kan ervaren als op tablet en desktop.

Draadframes

We gebruiken de informatiearchitectuur om wireframes te ontwikkelen, die in wezen een navigeerbaar prototype van uw webdesign zijn. Deze helpen ons te visualiseren hoe de tekst, afbeeldingen en illustraties op elke pagina worden weergegeven.

Bepaal wie je als bedrijf en ondernemer bent en wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld. Samen groei je het snelst.
Neem contact op