Brenda Vader

Beschrijving
Dit was een project om de volledige vormgeving van het bedrijf Brenda Vader Sporthypnose te ontwerpen. We hebben een website gebouwd met een boekingssysteem zodat klanten direct zelf hun afspraken kunnen maken.
Wanneer
Januari 2018
Wie
Gemaakt door Daniel Wulff Petersen
Www.brendavader.nl
Het project
Sportypnotiseur en ondernemer Brenda Vader gaf ons de opdracht de volledige vormgeving te maken van haar onderneming. Dat hield in een logo, huisstijl, website, visitekaartjes, stickers, banners en iconen voor social media. Het voorspoedige verloop van deze opdracht en de goede samenwerking met de klant was een groot plezier.

Als je prestaties stagneren, recreatief of professioneel. Als je vastloopt, belemmerd wordt door angst, tegenstanders, toeschouwers, je gedachten, je lichaam.. Als je weet dat je beter kunt, maar het niet lukt, waarom kies je dan niet voor de makkelijke weg: een sporthypnose powersessie. Omdat zij werkt met zeer krachtige directe hypnose kan die belemmering meestal in 1 sessie opgelost worden. Zodat je weer kunt genieten van je sport en (weer) kunt voelen hoe het is om een winnaar te zijn.

Strategiën en doelen stellen

De doelgroep sporters met een belemmering maakte al snel duidelijk welke richting er op gedacht moest worden voor wat betreft de merkstrategie. In combinatie met de 5 belangrijkste kernwaardes, omschreven door de klant, kwamen we al gauw tot een goed onderbouwd visueel plan. Het verhaal dat de klant wil uitdragen naar de cliënten, verliep soepel door het stellen van de juiste vragen. Het verhaal motiveert niet alleen het bedrijf zelf, maar ook hun potentiële cliënten.

Functionaliteit, vorm & inspiratie

Fase 2 is de concept-fase waarin er meerdere potentiële logo’s worden ontworpen aan de hand van wat er in fase 1 besproken is. Tweaks en herzieningen van de klant worden zo nodig gemaakt voor het gewenste resultaat.

Visuele identiteit

Finetuning tot het definitieve eindresultaat. Dat kan bijvoorbeeld zijn een mock-up, visitekaartjes, diverse logo- bestandstypes, merchandise enzovoorts. In de bijpassende huisstijl worden producten en services vormgegeven voor consumenten en publiek, om connectie te maken.
Project stappen

Wat Brenda Vader over ons zei

" Ik wilde graag van een onderdeel van mijn bedrijf een aparte onderneming maken. Van nul af aan beginnen is een spannende aangelegenheid. Waar begin je en hoe? Wie ben je en wat wil je uitstralen? Ik had geen idee! Gelukkig heeft Daniel mij daarbij geholpen. Door zijn soms confronterende en uitdagende vragen ga je jezelf en je bedrijf beter leren kennen.

Je kunt je pas laten zien als je weet wie je bent en waar je voor staat. Ik wilde graag een basic website, strak, professioneel en toegankelijk. Dat is gelukt mag ik wel zeggen. Als we eens een verschil in mening hadden over kleurgebruik of design, dan had hij uiteindelijk altijd gewoon gelijk. Hij durft en doet, prikkelt en port om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Hij komt met dingen waar je zelf nooit aan gedacht hebt en verbaast me elke keerweer met het resultaat. "

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Als je met ons wilt praten over een mogelijk ontwerpproject, druk op de knop en neem contact met ons op via het contact formulier. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.
Start direct