Diensten

Hoe werkt Tijdperk?

01

Ontdekken

Heb je graag een persoonlijk gesprek, telefonisch of mail-contact? Wij geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, maar jij mag bepalen wat het beste bij je past. Als eerste gaan wij jouw wensen op een rij zetten door de juiste vragen te stellen. Heb je al een idee van wat je wilt uitstralen met jouw bedrijf of wil je dat samen met ons ontdekken? Welke boodschap wil je overbrengen? Welk gevoel wil je je klanten en personeel geven? Dit zijn enkele voorbeelden van belangrijke vragen.

02

Concept

Na het ontdekken van al jouw wensen kunnen wij gaan starten met het schetsen van concepten. Op basis van deze ontwerpen zoeken we samen met jou naar het beste concept. Na het luisteren naar je feedback en met jouw doelgroep in gedachte, ontwerpen we tot het aan al jouw wensen voldoet.

03

Definitief

In de definitieve fase nemen we het gekozen ontwerp van de conceptfase mee om de puntjes op de i te zetten. Hierbij kun je denken aan het klaarmaken voor afdrukken of het kunnen plaatsen in de digitale wereld. Wij leveren je de juiste bestandstype's aan. Wil je hierna graag nog begeleiding, dan kunnen we daar samen afspraken over maken.
Onze diensten
Onze diensten

Strategie

Als volwaardig bedrijf wil je een passend ontwerp bij wie je bent, wat je doet en waarom je bestaat. Om een verbinding te kunnen maken met klanten is er dus meer nodig dan alleen vormgeving. Strategieën zoals branding en storytelling zijn daarom essentieel en passen wij toe op het vormgeven van je bedrijf.

Storytelling

Storytelling is (complexe en uitgebreide) informatie vereenvoudigen naar een chronologisch en pakkend verhaal om je publiek op een begrijpelijke manier te betrekken en te overtuigen van jouw doelen. Je publiek onthoudt en begrijpt je informatie beter, wat helpt bij het scheppen van een betekenisvolle band. Het effect van zo’n band is dat er vertrouwen, openheid en verbondenheid ontstaat. Naast het schrijven en vertellen van een verhaal zijn ook foto’s, illustraties en filmpjes een essentieel onderdeel van goede storytelling.

Hoe komt je huidige verhaal over op je klanten? Wat wil je daadwerkelijk vertellen en komen die 2 verhalen met elkaar overeen? Mensen doen liever zaken met mensen dan met bedrijven. Het levert je op de lange termijn meer winst, een groter bereik en fans in plaats van klanten op. Zij weten dat een goed en authentiek verhaal een doeltreffende manier is om vertrouwen te scheppen, mensen te motiveren en te inspireren. Wij geloven er in dat ieder bedrijf een verhaal te vertellen heeft. Jij dus ook.

Branding

Branding (merk maken) is een resultaat. Het is niet een logo. Een logo is slechts het symbool van jouw bedrijf. Branding is het onderbuikgevoel dat klanten krijgen van jouw product, dienst of organisatie. Met andere woorden, het is de zakelijke reputatie van jouw bedrijf, jouw merk. Elke klant, bezoeker en werknemer heeft een andere beleving van het merk en dus ook een andere invloed die helpend of niet helpend is voor het merk. Je hebt geen invloed op of mensen het merk wel of niet goed vinden voelen, maar wel op wat je uitdraagt. Hoe, en met wat, je het gevoel uitdraagt, daar kunnen wij je bij helpen.

Visuele identiteit

Visuele identiteit is een onderdeel van branding. Met visuele identiteit gaat het om de herkenbaarheid van een merk op basis van visuele aspecten. De visuele identiteit en huisstijl worden in het ideale geval grondig op elkaar afgestemd. Je naam, logo, huisstijl en de kernboodschap zijn er onderdeel van. Een identiteit maakt het merk opvallend en grijpbaar. Je visuele identiteit benadrukt de belangrijke achterliggende gedachte van je bedrijf: het 'waarom'.

Onze diensten

Design

"Design is niet alleen hoe het eruit ziet en aanvoelt. Design is hoe het werkt." - Steve Jobs

Logo design

Ga je starten of ben je al een bedrijf begonnen en wil je een logo dat perfect bij jouw bedrijf past? Dan heb je iemand nodig die de context van jouw bedrijf en je doel kan begrijpen.

Webdesign

3,2 miljard mensen gebruiken internet. Dat is bijna de helft van de wereldbevolking! Allemaal surfen en zoeken zij op het internet. Maar ben jij nog niet online aanwezig om je producten of diensten te presenteren, zodat je potentiële klanten en/of publiek jouw bedrijf online kunnen vinden? Als je dat niet doet zullen je concurrenten jouw potentiële klanten of publiek innemen! Of heb je al een website en heb je een re-styling nodig om meer aantrekkingskracht en kopers te genereren?

Wij maken professionele en responsieve websites voor jou en je doelgroep. Niet alleen gericht op het visuele aspect maar ook, wellicht nog belangrijker, de gebruiksvriendelijkheid van je website. Ons belangrijkste doel hiermee is om de conversie van je website te verhogen. Beheer je website zelf nadat deze is samengesteld. Met behulp van Webflow en WordPress ben je onafhankelijk van derden. Op deze manier kun je jouw productaanbod op de website wijzigen, extra pagina's maken, teksten toevoegen of afbeeldingen uploaden.

Illustratie

Als auteur of muziekartiest zoek je misschien iemand die jouw cover kan maken. Misschien heb je een website die specifieke pictogrammen en elementen nodig heeft. Of heeft jouw bedrijf een perfect passende illustratie voor je product nodig? Wordt geregeld!

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Als je met ons wilt praten over een mogelijk ontwerpproject, druk op de knop en neem contact met ons op via het contact formulier. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.
Start direct