Ons aanbod

Bij Tijdperk bieden we een uitgebreid scala aan creatieve diensten om je merkidentiteit te versterken en je online aanwezigheid te verbeteren.

Bekijk de prijzen
Features illustration 1Features illustration 3Features illustration 2

Onze diensten

Merkstrategie

We helpen bedrijven om te bepalen hoe ze zich willen presenteren en wat hen uniek maakt. We doen onderzoek om te begrijpen hoe ze zich kunnen onderscheiden van concurrenten.

Merkontwikkeling

Het creëren van een unieke merkidentiteit, inclusief naamgeving, visuele identiteit (logo's, kleuren, typografie), merkverhalen en merkarchitectuur.

Merkrichtlijnen

Merkrichtlijnen zijn cruciale richtlijnen die de consistentie en herkenbaarheid van je merk versterken, met instructies over het juiste gebruik van visuele elementen zoals logo's, kleuren en lettertypen. Door merkrichtlijnen te volgen, creëer je een krachtig merk dat vertrouwen wekt en een consistente merkervaring biedt.

Websites

De tijd die nodig is om een project te voltooien hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang en complexiteit van het project en jouw specifieke behoeften. Na onze eerste consultatie zullen we een realistische tijdsinschatting geven, gebaseerd op jouw individuele doelen en vereisten.

Grafisch Ontwerp

We maken visuele elementen zoals logo's, kleuren en lettertypen die het merk herkenbaar maken en een fantastische indruk achterlaten bij je klanten.

Logo's

Maak een blijvende indruk met een uniek logo dat de essentie van je merk vangt! Onze logo-dienst combineert creativiteit en strategie om een visueel meesterwerk te creëren dat je merk onderscheidt, vertrouwen opwekt en een onuitwisbare indruk achterlaat bij je doelgroep.

Klantervaringen

We zorgen ervoor dat klanten een positieve ervaring hebben met het merk, zowel online als offline. We ontwerpen gebruiksvriendelijke websites en andere digitale kanalen, zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Person Branding

Ontdek je persoonlijke kracht met onze personal branding-dienst! We helpen je om je unieke merkidentiteit te onthullen en op een krachtige manier te presenteren, waardoor je opvalt, kansen aantrekt en je doelen bereikt. Laat je persoonlijke merk stralen en creëer een blijvende indruk!

Storytelling

Stap in de wereld van meeslepende verhalen met onze storytelling-dienst! Laat je merk tot leven komen door boeiende en betekenisvolle verhalen te vertellen die resoneren met je doelgroep. Met onze expertise nemen we je mee op een avontuurlijke reis waarin we de kracht van emotie, authenticiteit en verbinding benutten. Een onvergetelijke merkbeleving die je klanten zal verbazen, inspireren en ze aan je merk zullen binden.

Visitekaartjes

Maak een blijvende indruk en maak professionele connecties met op maat gemaakte visitekaartjes die je merkidentiteit uitstralen en je klanten verrassen.

Huisstijl

Versterk je merkconsistentie en herkenbaarheid met een doordachte huisstijl die alle visuele aspecten van je merk omvat. Van logo en kleurenpalet tot typografie en grafische elementen.

Banners

Trek de aandacht en vergroot je zichtbaarheid met opvallende banners die je boodschap krachtig communiceren en je publiek betrekken, zowel online als offline.

Posters

Laat je boodschap tot leven komen met op maat gemaakte posters die je merkverhaal vertellen en de aandacht trekken in elke omgeving.

Kantoorartikelen

Maak van je werkplek een inspirerende en professionele omgeving met op maat gemaakte kantoorartikelen die je merkidentiteit weerspiegelen en een gevoel van trots en samenhang creëren.

Presentaties

Maak indruk tijdens zakelijke presentaties met professioneel ontworpen presentaties die je verhaal visueel ondersteunen en je publiek betrekken en overtuigen.

E-mailontwerp

Bereik je doelgroep op een persoonlijke en effectieve manier met aantrekkelijke en professionele e-mailontwerpen die je merkwaarden communiceren en conversies stimuleren.

Advertenties

Vergroot je zichtbaarheid en trek nieuwe klanten aan met pakkende en strategisch ontworpen advertenties die de aandacht trekken, je boodschap overbrengen en resultaten opleveren.

Brochures

Laat je bedrijf opvallen met boeiende brochures die je producten of diensten presenteren op een overtuigende en informatieve manier, waardoor potentiële klanten worden aangetrokken en geïnspireerd.

Social Media

Versterk je online aanwezigheid en betrokkenheid met op maat gemaakte sociale media-ontwerpen die je merkverhaal vertellen, je publiek boeien en je volgers omzetten in trouwe fans.

Billboards

Domineer het straatbeeld en vergroot je merkbekendheid met creatieve en opvallende billboards die je boodschap op grootse wijze overbrengen en voorbijgangers verrassen en inspireren.

Verpakking

Maak van je producten een onweerstaanbare ervaring met unieke en aantrekkelijke verpakkingen die je merkidentiteit uitstralen, de interesse wekken en een blijvende indruk achterlaten.

Iconen

Maak je merk herkenbaar en gebruiksvriendelijk met op maat ontworpen iconen die de essentie van je producten of diensten vertegenwoordigen en een intuïtieve gebruikerservaring bieden.

Marketingstrategie

Bereik je zakelijke doelen met een doordachte marketingstrategie die je helpt om je doelgroep effectief te bereiken, je merk te laten groeien en je concurrentie voor te blijven.

Mobiele Apps

Bereik, betrek en bind je klanten met een op maat gemaakte mobiele app die een naadloze en gepersonaliseerde ervaring biedt, waarbij je merk altijd binnen handbereik is.

Creatieve oplossingen voor elk obstakel.

De voordelen van samenwerken met ons

Zie Tarieven

Flexibiliteit

Op- of afschalen, pauzeren of zelfs annuleren wanneer je maar wilt.

Onbeperkt Revisies

We gaan door tot je 100% tevreden bent!

Strategisch Plan

De juiste plek claimen in het hoofd en in het hart van mensen

Opmaat Gemaakt

Elke onderneming is uniek en verdient een unieke benadering.

Hoge Kwaliteit

Topkwaliteit binnen handbereik wanneer je het nodig hebt.

Vast Maandtarief

Geen verrassingen! Betaal een vast maandtarief.

Wat we doen

Tijdperk helpt ondernemers om zich te onderscheiden door middel van strategisch ontwerp en innovatieve merkstrategieën. We luisteren naar je behoeften, ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen en leveren ontwerpen die een blijvende indruk maken.

Neem contact met ons op
01

Strategie

Ontwikkelen van een duidelijke merkstrategie en identiteit.

02

Ontwerp

Creëren van visuele elementen zoals logo's, websites en merkrichtlijnen.

03

Communicatie

Effectief overbrengen van de merkboodschap naar de doelgroep.

04

Consistentie

Bewaken van merkconsistentie zodat klanten je blijven herkennen.

01

Waarom niet een eigen ontwerper in dienst nemen en hoe flexibel is jullie abonnement?

Het in dienst nemen van een eigen ontwerper kan duur en minder flexibel zijn. Met ons maandabonnement kun je pauzeren, stoppen en weer beginnen wanneer je wilt. Je betaalt alleen voor de dagen dat er echt werk aan de winkel is.

02

Hoe dien ik een opdracht in en hoeveel opdrachten mag ik geven?

Je kunt opdrachten indienen via ons online dashboard of een documentje sturen, net wat jij makkelijk vindt. Er is geen limiet op het aantal opdrachten; we werken ze één voor één af en de doorlooptijd hangt af van de complexiteit.

03

Hoe snel is mijn ontwerp klaar en wat als ik haast heb?

Meestal zijn we binnen twee dagen voor je aan de slag. Als het spoed heeft bieden we meerdere opties aan om je ontwerp sneller te leveren. Denk aan spoedtoeslagen, prioritering via je dashboard of zelfs buiten reguliere uren tegen een meerprijs.

04

Wie gaat er aan mijn project werken en in welke programma's werken jullie?

Je project wordt behandeld door Daniel Wulff Petersen. We gebruiken voornamelijk Figma en Adobe, maar staan open voor andere software als dat jouw voorkeur heeft.

05

Wat als het ontwerp niet naar wens is en kan ik mijn geld terugkrijgen?

We blijven aan je ontwerp werken totdat je tevreden bent. Vanwege de complexiteit van het werk kunnen we echter geen geld-terug-garantie bieden. Je tevredenheid is echter onze topprioriteit.

06

Wat houdt een 'verzoek' precies in?

Een 'verzoek' is een taak die je aan ons opgeeft, zoals een logo ontwerpen of een brandingstrategie uitwerken. Bij complexe of grote verzoeken splitsen we deze op in beheersbare delen en geven we een tijdschema. Zo leveren we altijd kwaliteit.

07

Heb je slechts één klusje of wil je pauzeren?

Geen probleem, je kunt altijd pauzeren tot je weer een opdracht hebt. Je zit niet vast aan een langlopend contract en betaalt alleen voor de tijd dat je onze diensten daadwerkelijk gebruikt.

Hoe wij werken

Het proces van Tijdperk is eenvoudig: we luisteren, we creëren, we perfectioneren. Jouw visie wordt ons ontwerp en zelfs als deze nog niet duidelijk is, helpen we je graag verder.

Neem contact met ons op
01

Abonneer en vraag zoveel ontwerpen en/of strategieën aan als je wilt.

02

Ontvang je verzoek binnen een paar werkdagen, van maandag tot vrijdag.

03

We zullen de ontwerpen herzien totdat je 100% tevreden bent.

Buitengewone merkervaringen

Strategiegestuurd ontwerp voor snel veranderende bedrijven.

Als ontwerp-strateeg overbruggen wij de kloof tussen bedachte en uitgevoerde strategie. We stemmen de doelen van jouw onderneming af op de behoeften van je klanten door buitengewone merkervaringen te creëren.

A man and a woman speaking
A man with a notebook
Zonder extra kosten

Onbeperkte revisies: jouw perfectie is onze passie

Bij Tijdperk zijn we toegewijd aan jouw volledige tevredenheid. Daarom bieden we onbeperkte revisies op al onze ontwerpen aan - zonder extra kosten. Je visie perfectioneren is onze missie.

Sterke verbindingen

Onvergetelijke merkervaring

Ervaar een grenzeloze merkervaring! Onze dienst voor merkervaring zorgt voor naadloze interacties, zowel online als offline. Met gebruiksvriendelijke websites en digitale kanalen vinden klanten moeiteloos wat ze zoeken, waardoor ze jouw merk met plezier ontdekken en een sterke verbinding opbouwen.

Men calling with his headphones
Hands in a keyboard
Snelle levering

Gegarandeerd snel en tijdig

Bij Tijdperk begrijpen we dat tijd essentieel is voor onze klanten. Daarom garanderen we snelle leveringen, zodat je bedrijf nooit hoeft te wachten op essentiële creatieve inhoud.