Over ons

Creatieve Kracht voor Ondernemers

Tijdperk, gevestigd in Rotterdam, is een creatief dienstenplatform dat op abonnementsbasis werkt en ondernemers de mogelijkheid biedt om op schaal merkstrategie en grafische ontwerpen te creëren. Tijdperk streeft ernaar om betrouwbare, betaalbare en gemakkelijk op te schalen creatieve content beschikbaar te maken voor ondernemers in elke branche.

Wie we zijn

Jouw creatieve partner

Tijdperk staat in het bruisende hart van Rotterdam, waar we ondernemers en bedrijven transformeren door onze passie voor merkstrategie en grafisch ontwerp. Wij geloven in de kracht van creativiteit als motor voor bedrijfsgroei en innovatie. Ons abonnementsmodel symboliseert onze toewijding aan zowel kwaliteit als efficiëntie, waarbij we ons richten op het snel en betrouwbaar leveren van hoogwaardige creatieve oplossingen.

Creativiteit op aanvraag

Bij Tijdperk begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom leveren we maatwerk dat verder gaat dan esthetiek; we duiken diep in de kern van elk merk. We streven ernaar om met elk ontwerp de unieke persoonlijkheid en strategische doelen van onze klanten te vangen en te versterken. Dit proces is de essentie van onze dienstverlening: creativiteit combineren met strategische inzichten om niet alleen de aandacht te trekken, maar ook duurzame merkverbindingen te creëren.

Hoe het werkt

1

Abonneer en vraag

Abonneer je op een abonnement en vraag zoveel ontwerpen aan als je wilt.

2

Wij gaan aan de bak

Ontvang je ontwerp binnen een paar werkdagen van maandag tot vrijdag.

3

Jij ontvangt het resultaat

We zullen de ontwerpen herzien totdat je 100% tevreden bent zonder extra kosten.

Onze missie

Inspireer, verbind & geef waarde

Tijdperk is de specialist in visuele strategie en ontwerp, die betekenisvolle, innovatieve en communicatieve vormgeving creëert met behulp van strategieën als branding en storytelling voor bedrijven met een inspirerende boodschap of die dat nog willen ontdekken, voornamelijk in Nederland, met als doel een verbintenis te scheppen met consumenten en het verhogen van het competitief vermogen in een drukke en luidruchtige tijd met gebrek aan betekenis en waarde.

Onze visie

De Toekomst van Branding Herdefiniëren

In een wereld waar merkstrategie en ontwerp hand in hand gaan, bouwt Tijdperk aan de toekomst van branding. Wij geloven dat elk merk een verhaal heeft dat het verdient om verteld te worden - een verhaal dat inspireert, betrekt en beweegt. Onze visie is om ondernemingen, ongeacht hun grootte of branche, te bekrachtigen met de middelen om een meeslepend merkverhaal te creëren. Een verhaal dat niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar; dat klanten niet alleen bereikt, maar hen ook raakt en inspireert. Bij Tijdperk brengen we deze visie tot leven, elke dag weer.

Creatieve oplossingen voor elk obstakel.

De voordelen van samenwerken met ons

Zie Tarieven

Flexibiliteit

Op- of afschalen, pauzeren of zelfs annuleren wanneer je maar wilt.

Onbeperkt Revisies

We gaan door tot je 100% tevreden bent!

Strategisch Plan

De juiste plek claimen in het hoofd en in het hart van mensen

Opmaat Gemaakt

Elke onderneming is uniek en verdient een unieke benadering.

Hoge Kwaliteit

Topkwaliteit binnen handbereik wanneer je het nodig hebt.

Vast Maandtarief

Geen verrassingen! Betaal een vast maandtarief.

Ontmoet Daniel

Daniel Wulff Petersen

Oprichter

Welkom bij Tijdperk, ik ben Daniel. Geboren in Denemarken en opgegroeid in het bruisende Nederland, breng ik met mijn 29 jaar een unieke combinatie van een Scandinavisch oog voor design en Nederlandse innovatie in mijn werk. Mensen die mij kennen, zien mij vaak als iemand die wijsheid en kalmte uitstraalt, kwaliteiten die ik inzet om elk project bij Tijdperk tot een succes te maken.

Als autodidact ben ik voortdurend bezig met leren en ontwikkelen, altijd zoekend naar methodes die het beste bij mijn stijl passen. Deze leergierigheid is niet alleen beperkt tot mijn ondernemerschap en grafische vormgeving, het strekt zich ook uit tot mijn passie voor kunst. Mijn artistieke vaardigheden verrijken mijn werk bij Tijdperk, waarbij ik oog heb voor detail in compositie, kleurgebruik en alle elementen die visueel prikkelen.

Mijn kunstwerken variëren van portretten en modeltekeningen tot surrealistische creaties. Ik werk met diverse media zoals grafiet, houtskool en digitale tools zoals Procreate en Photoshop, waardoor ik een breed spectrum aan visuele expressies kan bieden.

Ben je nieuwsgierig naar mijn kunst of hoe ik deze creativiteit inzet voor Tijdperk? Neem dan een kijkje op de website, waar mijn werk tentoongesteld wordt. Welkom in de wereld van jouw Tijdperk, waar creativiteit en professionaliteit hand in hand gaan.