Ons Verhaal

Wij geloven dat de wereld een veel mooiere plek kan zijn. Móét zijn. Een wereld waar betekenis en winst hand in hand gaan. Daar gaan we voor. Elke dag. Met ons team van merkbouwers laten we jouw merk van betekenis zijn. Zodat wat jij geeft van waarde is voor anderen. Voor de wereld, voor je omgeving én voor jezelf. Positieve verandering begint bij jou. En samen zetten we hem in beweging. Waarmee maak jij het verschil?  Waar krijg jij energie van?  Wat wil jij betekenen?
/ons verhaal

Wij zijn een strategische merkontwerpbureau. We ontwerpen strategie gestuurde logo's, websites, huisstijlen en identiteit richtlijnen om van je onderneming een professioneel merk te maken waar je trost op kunt zijn.

Waarom je voor ons wilt kiezen? We begrijpen de ondernemer. Wij zijn jouw partner in de loopgraven. Je krijgt de totale, niet aflatende inzet van ons team. Verwacht scherpe strategische begeleiding, verrijkende creativiteit en een niet-aflatende focus op uitvoering.
We helpen startups en scale-ups om merken, websites en producten te bouwen. Maar we zijn geen doorsnee bureau. We zijn geobsedeerd door het helpen van buitengewone ondernemers om hun oplossingen te krijgen bij de mensen die ze het meest nodig hebben.
/onze missie

Onze missie

Tijdperk is de specialist in visuele strategie en ontwerp, die betekenisvolle, innovatieve en communicatieve vormgeving creëert met behulp van strategieën als branding en storytelling voor bedrijven met een inspirerende boodschap of die dat nog willen ontdekken, voornamelijk in Nederland, met als doel een verbintenis te scheppen met consumenten en het verhogen van het competitief vermogen in een drukke en luidruchtige tijd met gebrek aan betekenis en waarde.

Over Daniel Wulff Petersen

Tijdperk is opgericht door Daniel. Hij komt oorspronkelijk uit Denemarken en is hier in Nederland opgegroeid. Daniel is 27 jaar en de meeste mensen die hem kennen zullen hem omschrijven als iemand die ouder overkomt door de wijsheid die hij met zich mee draagt en de kalmte die hij uitstraal.

Daniel is autodidact. Met andere woorden. Hij leert ontzettend graag en dat het liefst op de manier wat het best bij hem past. Naast ondernemer en grafische vormgever is hij een kunstenaar. Dit komt goed van pas in het vormgeven als het gaat om het bedenken van composities, kleur keuzes en eigenlijk vrijwel alles wat het oog prikkelt.

Wat maakt hij zoal aan kunst vraag je je misschien af? Hij portretteert, modeltekent en maakt surrealistische kunstwerken. Daarbij maakt hij gebruik van grafiet, houtskool en digitale teken/schilder software als Procreate en Photoshop. Mocht je geïnteresseerd zijn. Kijk dan gerust even rond op de website via deze tekst link.
/onze missie

Het starten van Tijdperk

Waarom

ik Tijdperk gestart ben? Mijn waarom is om ons uniciteit te verheugen en mensen te inspireren hun verhalen te delen. Om dat waar te kunnen maken volg ik twee passies van mij, namelijk vormgeving en ondernemerschap. Ondernemerschap zit mijn familie in het bloed.

Hoe

ik dat doe? Vormgeven doe ik met behulp van mijn kennis en ervaring vanuit kunst en design. Maar ook met behulp van mijn achtergrond in life coaching en hypnotherapie kan ik deze kennis inzetten om de behoefte van bedrijven goed te onderzoeken en ondersteunen. Ook zorgt deze kennis ervoor dat ik weet hoe je consumenten het beste kunt beïnvloeden voor een hoger competitief vermogen met oog voor de belangen van de consument zelf.

In plaats van ons te richten op wat we allemaal niet willen, wil ik mij zoveel mogelijk bezig houden met wat we wel willen. Het uitgangspunt is dus altijd doelgericht. Wat zijn jouw wensen maar ook vooral die van je klant. Je bedrijf realiseer je namelijk samen met jouw klanten.

Wat

ga ik doen? Met behulp van mijn kennis, apparatuur, software, potlood en papier in samenwerking met jou een fantastisch uitziend en groeiend bedrijf realiseren. Website, huisstijl, producten, allemaal in één lijn met jouw verhaal. Bekijk onze diensten

Bepaal wie je als bedrijf en ondernemer bent en wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld. Samen groei je het snelst.
Neem contact op