Je verdient een partner die net zo investeert in jouw succes als jijzelf. Maak kennis met Tijdperk.

We helpen startups en scale-ups bij het bouwen van hun merken en websites. Maar dat is slechts een deel van wat we doen. We zijn geobsedeerd door het helpen van ondernemers om deel uit te maken van de 10% die daadwerkelijk wint.

Je zou met elk bureau kunnen samenwerken. Waarom kiezen voor Tijdperk?

Je wilt resultaten

Of je nu je bedrijf een nieuwe naam geeft of voor het eerst naar de markt gaat, we weten dat het van cruciaal belang is om de impact van je bureau-uitgaven te maximaliseren. Van merkbekendheid tot het identificeren van prospects, het genereren van leads, klikken en conversies, wij helpen je doelen te identificeren en resultaten te leveren, zodat je kunt schalen en slagen.

Je wilt een strategische partner

Alle marketing- en merksucces is gebouwd op een sterke strategische basis. Daarom richten we ons niet alleen op de uitvoering. Jouw visie, doelen en KPI's sturen ons handelen. We werken nauw samen om het werk te definiëren dat je organisatie tastbaar, meetbaar succes zal brengen.

U wilt een bureau dat ondernemers begrijpt

We zijn geobsedeerd door ondernemers. We begrijpen de uitdagingen en het potentieel om de wereld om ons heen te veranderen. En we werken graag samen met technologiebedrijven, vooral degenen die hun stempel willen drukken in de wereld. Hen helpen om gebruikers en klanten te krijgen, is onze kernfocus als bureau.

Je wilt opvallend creatief werk

Ons team brengt de passie en karbonades om creatief werk te leveren dat uw klanten en partners zal opvallen. Maar onze hele aanpak is creatief. Als je met Tiller samenwerkt, krijg je een partner die zoekt naar onverwachte oplossingen die verder gaan dan het voor de hand liggende – die verder gaan, punt uit.

U wilt een effectieve uitvoering

Uitvoering gaat niet alleen over het uiteindelijke advertentiemateriaal. Het gaat om het proces dat ons daar brengt. Duidelijke communicatie. Tijdlijnen waarop u kunt vertrouwen. Projectplannen die u begrijpt. We richten ons op deze dingen, zodat onze klanten een soepele werkervaring hebben die nog steeds ruimte biedt voor iteratieve, agile momenten van ontdekking.

Klanten waarmee we hebben samengewerkt

We zijn een waarde gedreven organisatie. Dit is waar het ons om gaat.

Vastberadenheid

Zie de klus tot een goed einde, welke verrassingen of uitdagingen er ook opduiken.

Leer meer

Relaties

Zet mensen op de eerste plaats op praktische en onverwachte manieren.

Leer meer

Leiderschap

Neem verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid, zelfs als het moeilijk is.

Leer meer

Kwaliteit

Zorg genoeg om het goed te doen, zelfs als niemand kijkt.

Leer meer

Creativiteit

Neem risico's, doorbreek conventies en vind nieuwe manieren om dingen beter te maken.

Leer meer

Samenwerking

Plan, werk en slaag als een team.

Wat klanten zeggen

Yvonne Klaver
Ik ben heel erg blij met het ontwerp van het visuele gedeelte van mijn bedrijf! Goede website, gaaf logo, tekst wordt geregeld… Daniel denkt mee en weet met zijn creativiteit echt iets moois te maken, geheel naar mijn smaak. Hij zorgt ervoor dat ik naar buiten kan treden en trots kan zijn op wat ik te bieden heb door “de buitenkant” mooi en representatief te maken met een helder verhaal. Hij kan goed luisteren, heeft kennis van zaken en is een echte kunstenaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Laura Wulff Petersen
Daniel heeft ontzettend goed mijn wensen verwerkt in zijn grafische designs voor mijn logo en website in het algemeen. Wij hebben heel fijn kunnen sparren en wat ik vooral fijn vond is dat hij de tijd voor je neemt om echt je verhaal in kaart probeert te brengen met zijn visuele designs. Nogmaals heel erg bedankt!
Brenda Vader
"Door zijn soms confronterende en uitdagende vragen ga je jezelf en je bedrijf beter leren kennen. Je kunt je pas laten zien als je weet wie je bent en waar je voor staat. Ik wilde graag een basic website, strak, professioneel en toegankelijk."
Brenda Vader
"Het vertrouwen van cliënten en cursisten heb ik direct gekregen door de uitstraling van mijn bedrijf. Ik ben heel blij dat hij mij en mijn bedrijf onder zijn vleugels heeft genomen. Doorzijn persoonlijke, uitdagende en professionele begeleiding heb ik veel kennis opgedaan en groeit mijn onderneming als nooit tevoren."
Bepaal wie je als bedrijf en ondernemer bent en wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld. Samen groei je het snelst.
Neem contact op