Goons & Queens

Goons & Queens

Goons & Queens

Goons & Queens

Goons & Queens

Goons & Queens

Goons & Queens

Goons & Queens

Tijdperk transformeert Goons & Queens met een frisse stijl en digitale strategie en versterkt hun unieke merkidentiteit.

Tijdperk project - Goons & Queens Amsterdam en Rijsenhout
Klant

Melvin Manhoef

Dienst

Tattoo shop

Diensten Geleverd

Website template, huisstijl, posters en banners

Bekijk Website

Inleiding

Bij Tijdperk kregen we de kans om Goons & Queens Amsterdam & Rijsenhout, een vooruitstrevende tattoo franchise, een totaal nieuwe look te geven. We waren meteen geïntrigeerd door de uitdaging om een bekend merk te transformeren naar iets dat nog meer spreekt en aantrekt in de huidige dynamische cultuur van lichaamskunst.

Over de Klant

Goons & Queens is niet je standaard tattoo shop. Ze zijn bekend om hun innovatieve en persoonlijke benadering van tattoo-kunst, en hun drive om een unieke ervaring te bieden aan elke klant. Hun passie voor creativiteit en individualiteit was het startpunt voor onze rebranding strategie.

Aanpak & Strategie

Ons avontuur met Goons & Queens begon met een diepe duik in wat hen speciaal maakt. We hebben hun doelgroep en de concurrentie zorgvuldig geanalyseerd en gebruikten deze inzichten om een fris logo en een nieuw bijpassende huisstijl te ontwikkelen. De nieuwe website moest niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn, met gemakkelijke boekingsopties. SEO-optimalisatie was cruciaal om hun online vindbaarheid te verbeteren.

Resultaten & Impact

De makeover heeft Goons & Queens naar een hoger niveau getild. Hun nieuwe merkidentiteit straalt zelfvertrouwen en creativiteit uit, resoneert met de huidige trends en trekt een breder publiek aan. Hun online boekingen zijn gestegen en hun sociale media-kanalen zien meer interactie en betrokkenheid.

Achter de Schermen

Ons proces was een mix van creatieve brainstormsessies en technische knowhow. Elk detail van het logo tot de kleinste pixel op de website werd zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het de essentie van Goons & Queens vastlegde.

Wat We Hebben Geleerd

Dit project heeft ons waardevolle lessen geleerd over het belang van merkconsistentie in alle aspecten van een bedrijf. Het liet ons ook zien hoe essentieel het is om de unieke stem van een merk te vinden en te versterken.

Tags
Design
UX/UI
Wordpress
Branding
Tattooshop
No items found.

Recentie

Melvin Manhoef

Tattoo shop

"Laten We Samen Iets Geweldigs Bouwen!"

Ben je klaar om je merk een frisse, nieuwe uitstraling te geven die echt opvalt? Neem contact op met Tijdperk en laten we samen een boeiende en unieke merkidentiteit creëren die jouw visie tot leven brengt. Start vandaag nog je transformatie met ons creatieve team en zie hoe jouw merk kan groeien en bloeien.