Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Van Hypnosecentrum Haarlemmermeer naar Mind Experts: een frisse look en site. Design & communicatie verhieven het merk.

Title van Mind Experts afbeelding
Klant

Brenda Vader

Dienst

Hypnotherapie

Diensten Geleverd

Volledige re-branding, website & grafisch design

Bekijk Website

Onze Samenwerking met Mind Experts: Een Frisse Start en Nieuwe Kansen

Inleiding:

Wanneer je stuit op een project als dat van Mind Experts, voel je meteen de kriebels van opwinding en uitdaging. Een verhuizing naar een nieuwe stad en de behoefte aan een gloednieuwe, internationaal aansprekende naam en look? Dat zijn precies de projecten waar we bij Tijdperk energie van krijgen!

Over de Klant:

Mind Experts is niet de typische klinische hypnotherapiepraktijk die je zou verwachten. Naast het bieden van behandelingen, bieden ze ook opleidingen in hypnose en hebben ze een arsenaal aan effectieve technieken om zowel mentale als lichamelijke uitdagingen aan te gaan. Het was voor ons duidelijk dat ze een unieke benadering vereisten die recht doet aan hun expertise.

Aanpak & Strategie:

Onze eerste stap was het luisteren. Echt luisteren. Naar Mind Experts, maar ook naar potentiële bezoekers. Wat trekt aan? Wat roept vragen op? Met een combinatie van deze inzichten hebben we een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke benadering ontworpen.

Resultaten & Impact:

Het meest bevredigende onderdeel was het empoweren van het Mind Experts-team. Met het nieuwe ontwerp kunnen ze nu gemakkelijk kleine updates aan hun site toevoegen. Of het nu een nieuwe cursus of behandeling is, ze hebben de regie in handen. En natuurlijk hebben we de branding doorgetrokken naar visitekaartjes, stickers en social media banners.

Achter de Schermen:

Dit project was een reis van begin tot eind. Van de eerste brainstormsessies tot de laatste ontwerpkeuzes, ons team ging volledig op in het proces, altijd gedreven door passie en expertise.

Wat We Hebben Geleerd:

Elk project is een kans om te groeien en bij Mind Experts hebben we de diepten van de hypnotherapie-industrie verkend, wat heeft bijgedragen aan een authentieke en doeltreffende branding.

Tags
Branding
Design
UX/UI
Wireframing
Wordpress
No items found.

Recentie

Toen mijn bedrijf verhuisde naar een andere gemeente en mijn naam niet meer kon (locatie gebonden) moest ik van voor af aan beginnen. Ik had al flink naam opgebouwd en ik vond het heel spannend om te re-branden. Ik moest een nieuw logo, nieuwe huisstijl en weer opnieuw het vertrouwen van cliënten en cursisten krijgen. Daniel daagde mij uit om over dingen na te denken waar ik niet bij stil had gestaan, stelde bijzondere vragen en nog meer vragen, waardoor zich langzaamaan een heel nieuw bedrijf ontwikkelde. Mijn logo was een vondst, kon gewoon niet beter. Mijn website ziet er gelikt uit met geweldige functies en voorde strategieën heb ik honderden ideeën gekregen waar ik nog heel lang op voort kan. Het vertrouwen van cliënten en cursisten heb ik direct gekregen door de uitstraling van mijn bedrijf. Ik ben heel blij dat hij mij en mijn bedrijf onder zijn vleugels heeft genomen. Doorzijn persoonlijke, uitdagende en professionele begeleiding heb ik veel kennis opgedaan en groeit mijn onderneming als nooit tevoren.

Brenda Vader

Hypnotherapie

"Laten We Samen Iets Geweldigs Bouwen!"

Ben je geïnspireerd door onze samenwerking met Mind Experts? Bij Tijdperk geloven we dat elk merk een uniek verhaal verdient. Laat ons jou helpen om dat verhaal te vertellen. Start je rebranding reis vandaag nog!