Mind Experts

Mind Experts logo + slogan
Beschrijving
Re-branding van de hypnose praktijk Mind Experts voorheen Hypnosecentrum Haarlemmermeer.
Wanneer
Januari 2018
Door wie
Gemaakt door Daniel Wulff Petersen
Www.mindexperts.nl
Het project
Dit is 1 van onze favoriete projecten. De aanvraag was met een strakke deadline om Hypnosecentrum Haarlemmermeer te re-branden naar een internationale naam en uitstraling. De opdracht was een nieuw logo, website, passende huisstijl, visitekaartjes, stickers en diverse banners voor onder andere social media. Daarbij stonden de wensen van het bedrijf en hun doelgroep centraal.

Mind Experts is een opleidingsinstituut en behandelcentrum voor klinische directe hypnose.De doelstelling van Mind Experts is, buiten het verspreiden van kennis over hypnose, vooral het bieden van de meest efficiënte en effectieve oplossing voor lichamelijke en/of geestelijke klachten middels directe, zeer krachtige hypnosetechnieken.

Strategiën en doelen stellen

De idee-fase is fundamenteel aan het gehele proces. Alle wensen zijn belang en de doelgroep wordt zoveel mogelijk verduidelijkt om zo niet alleen een mooi ontwerp te maken maar ook een passend ontwerp dat de doelgroep aanspreekt. Branding en storytelling zijn onze tools om een waardevol ontwerp te creëren.

Functionaliteit, vorm & inspiratie

Fase 2 is de concept-fase waarin er meerdere potentiële logo’s worden ontworpen aan de hand van wat er in fase 1 besproken is. Tweaks en herzieningen van de klant worden zo nodig gemaakt voor het gewenste resultaat.

Visuele identiteit

Finetuning tot het definitieve eindresultaat. Dat kan bijvoorbeeld zijn een mock-up, visitekaartjes, diverse logo- bestandstypes, merchandise enzovoorts. In de bijpassende huisstijl worden producten en services vormgegeven voor consumenten en publiek, om connectie te maken.
Project stappen

Wat Mind Experts over ons zei

" Toen mijn bedrijf verhuisde naar een andere gemeente en mijn naam niet meer kon (locatie gebonden) moest ik van voor af aan beginnen. Ik had al flink naam opgebouwd en ik vond het heel spannend om te re-branden. Ik moest een nieuw logo, nieuwe huisstijl en weer opnieuw het vertrouwen van cliënten en cursisten krijgen.

Daniel daagde mij uit om over dingen na te denken waar ik niet bij stil had gestaan, stelde bijzondere vragen en nog meer vragen, waardoor zich langzaamaan een heel nieuw bedrijf ontwikkelde. Mijn logo was een vondst, kon gewoon niet beter. Mijn website ziet er gelikt uit met geweldige functies en voorde strategieën heb ik honderden ideeën gekregen waar ik nog heel lang op voort kan.

Het vertrouwen van cliënten en cursisten heb ik direct gekregen door de uitstraling van mijn bedrijf. Ik ben heel blij dat hij mij en mijn bedrijf onder zijn vleugels heeft genomen. Doorzijn persoonlijke, uitdagende en professionele begeleiding heb ik veel kennis opgedaan en groeit mijn onderneming als nooit tevoren. "

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Als je met ons wilt praten over een mogelijk ontwerpproject, druk op de knop en neem contact met ons op via het contact formulier. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.
Start direct