Klaverfit

Klaverfit

Klaverfit

Klaverfit

Klaverfit

Klaverfit

Klaverfit

Klaverfit

Tijdperk tilde KlaverFit's merk op met strategische herpositionering en frisse visuele identiteit en versterkt hun marktaanwezigheid.

Tijdperk project - Klaverfit
Klant

Yvonne Klaver

Dienst

Personal training, sportmasseur & coach

Diensten Geleverd

Website en merk maken

Bekijk Website

Inleiding

Bij Tijdperk geloven we dat elk merk een uniek verhaal heeft om te vertellen. Toen we geïntroduceerd werden aan KlaverFit, zagen we meteen een merk met een diep potentieel dat wachtte op de juiste kans om te schitteren. KlaverFit zocht niet zomaar een herontwerp; ze zochten een transformatie.

Over de Klant

KlaverFit is meer dan alleen een fitnesscoaching bedrijf. Het is een holistische aanpak die de mentale scherpte combineert met fysieke kracht. Gericht op ondernemende individuen met een druk leven, streeft KlaverFit ernaar om een evenwichtige balans te bieden tussen lichaam en geest.

Aanpak & Strategie

Onze reis met KlaverFit begon met het diepgaand begrijpen van hun unieke kernwaarden en doelen. Met de visie om een merk te creëren dat luxe en professionaliteit uitstraalt, hebben we strategische en creatieve beslissingen genomen om KlaverFit te onderscheiden in een verzadigde markt.

Resultaten & Impact

Het resultaat was een totale transformatie van het KlaverFit-merk. Door de herpositionering en het visueel herontwerp voelt KlaverFit nu als een ware reflectie van zijn potentieel, waardoor het merk klaar is om op te vallen en nieuwe hoogtes te bereiken.

Achter de Schermen

Ons werk met KlaverFit was een diepgaand proces dat begon met strategische planning en culmineerde in een visueel herontwerp.

Wat We Hebben Geleerd

Werken met KlaverFit heeft ons eraan herinnerd hoe cruciaal het is om een merk diepgaand te begrijpen. De kracht van een merk ligt in zijn authenticiteit, en onze taak was om die authenticiteit te vangen en visueel tot uitdrukking te brengen.

Tags
Branding
Design
UX/UI
Wireframing
Wordpress
No items found.

Recentie

Ik ben heel erg blij met het ontwerp van het visuele gedeelte van mijn bedrijf! Goede website, gaaf logo, tekst wordt geregeld… Daniel denkt mee en weet met zijn creativiteit echt iets moois te maken, geheel naar mijn smaak. Hij zorgt ervoor dat ik naar buiten kan treden en trots kan zijn op wat ik te bieden heb door “de buitenkant” mooi en representatief te maken met een helder verhaal. Hij kan goed luisteren, heeft kennis van zaken en is een echte kunstenaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Yvonne Klaver

Personal training, sportmasseur & coach

"Laten We Samen Iets Geweldigs Bouwen!"

Geïnspireerd door onze samenwerking met KlaverFit? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Tijdperk uw merk kan transformeren.