Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Samenwerking met Wulff Stories om betekenisvolle verhalen op een creatieve en professionele manier digitaal te presenteren.

Tijdperk - Wulff Stories project
Klant

Laura Wulff Petersen

Dienst

Videografie, Fotografie en Presenteren

Diensten Geleverd

volledige branding, webdesign & grafisch ontwerpen

Bekijk Website

Inleiding

Bij onze eerste ontmoeting met Laura van Wulff Stories werden we meteen getroffen door de mogelijkheid van een uniek en creatief project. Een getalenteerde video- en fotoproducent die ernaar streefde haar werk de erkenning te geven die het verdient in de digitale arena, dit was een kans die we niet wilden missen.

Over de Klant

Wulff Stories gaat verder dan alleen video productie. Het is een merk dat zich inzet om betekenisvolle verhalen te vertellen, of het nu gaat om de passie van een ambachtsman of de expertise van een ondernemer, ze weten precies hoe ze het verhaal moeten overbrengen.

Aanpak & Strategie

Onze samenwerking begon met een solide basis: strategische planning. Door diepgaande vragen te stellen, hebben we getracht het unieke verhaal en de doelen van Wulff Stories te begrijpen. Met deze inzichten zijn we overgegaan tot het ontwerpproces.

Resultaten & Impact

Het resultaat is een visueel aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke website waar Laura haar portfolio kan tonen en zelfs online cursussen kan aanbieden, alles in lijn met de essentie van haar merk. Maar ons werk stopte daar niet; van logo's tot merchandise, elk element is ontworpen om een consistente en professionele merkidentiteit voor Wulff Stories te waarborgen.

Achter de Schermen

Bij elke stap van dit project stonden de kernwaarden van Betekenisvol, Out-of-the-Box, Professioneel, Toegankelijk en Vakkundig centraal. Ze dienden als onze leidraad en zorgden ervoor dat we altijd op het juiste spoor bleven.

Wat We Hebben Geleerd

Dit project heeft ons bevestigd in wat Tijdperk kan bereiken: strategische planning gecombineerd met creatief ontwerp en een nauwgezette aandacht voor detail. We kijken met spanning uit naar de verdere groei van Wulff Stories.

Tags
Design
Branding
UX/UI
Webflow
Wireframing
No items found.

Recentie

Daniel heeft ontzettend goed mijn wensen verwerkt in zijn grafische designs voor mijn logo en website in het algemeen. Wij hebben heel fijn kunnen sparren en wat ik vooral fijn vond is dat hij de tijd voor je neemt om echt je verhaal in kaart probeert te brengen met zijn visuele designs. Nogmaals heel erg bedankt!

Laura Wulff Petersen

Videografie, Fotografie en Presenteren

"Laten We Samen Iets Geweldigs Bouwen!"

Geïnspireerd door wat we voor Wulff Stories hebben bereikt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Tijdperk uw merk kan transformeren!