World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

World Fighting League (WFL)

Samen met WFL versterkten we hun merk & verhoogden de fanbetrokkenheid.

World Fighting League project
Klant

Melvin Manhoef

Dienst

Boks-, kickboks-, en MMA-evenementen

Diensten Geleverd

Website Ontwikkeling, Merkstrategie, Grafisch Ontwerp (Posters, Banners, Social Media Afbeeldingen)

Bekijk Website

Inleiding

Bij Tijdperk geloven we dat vechtsport veel meer is dan alleen wat schoppen en slaan; het is echt een manier van leven. Dus toen we de kans kregen om samen te werken met de WFL, waren we door het dak van enthousiasme! Onze uitdaging? Een merk en platform bouwen dat niet alleen mooi is, maar ook de harten van de vechtsportgemeenschap raakt.

Over WFL

Laat me je wat vertellen over de World Fighting League. Dit is niet zomaar een organisatie; het is alsof ze een revolutie teweegbrengen in de vechtsportwereld. Vanuit hun thuisbasis in Nederland biedt WFL een spotlight voor de nieuwe generatie boksers, kickboksers en MMA-vechters. Maar het is niet alleen over de gevechten; het is ook over de gemeenschap, de passie en de trots die deze atleten met zich meebrengen.

Aanpak & Strategie

Dus hoe hebben we dit aangepakt? Allereerst hebben we goed geluisterd. We wilden echt begrijpen waar WFL voor staat. Daarna doken we in het creatieve proces, waarbij we een merkidentiteit ontwikkelden die hun unieke vibe vertaalde naar een pakkende website en sprekende visuals.

Resultaten & Impact

En de impact? Nou, het was fantastisch! Naast een explosie in online betrokkenheid, zagen we de ticketverkoop en merchandise omhoog schieten. En het beste deel? De lovende feedback van zowel de WFL als hun community. Ze waren echt onder de indruk van onze frisse kijk en aanpak.

Galerij

Visuals zijn onze jam bij Tijdperk. Voor dit project hebben we er echt een schepje bovenop gedaan. Elk stukje design, van de website tot de social media posts, was gemaakt met het hart en de ziel van een vechtsportliefhebber.

World Fighting League event posters

Achter de Schermen

Achter elk groot project zit een verhaal. Van de eerste brainstormsessies tot het perfectioneren van elk ontwerpdetail, ons team leefde en ademde WFL. En geloof me, het was een geweldig avontuur.

Wat We Hebben Geleerd

Weet je, dit project was niet alleen 'werk'. We zijn echt gegroeid en hebben zoveel geleerd over de vechtsportcultuur, en over hoe we onze creativiteit kunnen inzetten om zo'n levendige gemeenschap te bedienen.

Tags
Branding
Design
UX/UI
Wordpress
Wireframing
No items found.

Recentie

Melvin Manhoef

Boks-, kickboks-, en MMA-evenementen

"Laten We Samen Iets Geweldigs Bouwen!"

Ben je net zo enthousiast geworden over ons werk voor World Fighting League als wij? Bij Tijdperk draait alles om verhalen. Laten we samen aan jouw verhaal werken. Laten we samen iets geweldigs maken!