The Sushi Spot

The Sushi Spot

The Sushi Spot

The Sushi Spot

The Sushi Spot

The Sushi Spot

The Sushi Spot

The Sushi Spot

Tijdperk revitaliseert The Sushi Spot met een nieuwe stijl en SEO en versterkt hun digitale en culinaire identiteit.

Klant

Melvin Manhoef

Dienst

Sushi restaurant

Diensten Geleverd

Website & huisstijl

Bekijk Website

Inleiding

The Sushi Spot, gelegen in het hart van Bennebroek, kwam bij Tijdperk met een duidelijke visie: ze wilden hun passie voor hoogwaardige sushi en Japanse delicatessen vertalen naar een onderscheidende merkidentiteit. De uitdaging was om een authentieke, moderne twist te geven aan hun traditionele roots, terwijl we een sterke online aanwezigheid en een gemeenschap van sushi-liefhebbers opbouwden.

Over de Klant

The Sushi Spot is niet zomaar een sushi-restaurant; het is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de Japanse keuken. Met ervaren chefs aan het roer, bieden ze een uitgebreid menu dat varieert van klassieke nigiri en maki tot innovatieve fusion rolls. Hun filosofie is gebaseerd op kwaliteit, versheid en het creëren van een onvergetelijke eetervaring.

Aanpak & Strategie

Onze aanpak was veelzijdig. We begonnen met een uitgebreide doelgroep- en concurrentieanalyse, gevolgd door de ontwikkeling van een frisse huisstijl die de essentie van The Sushi Spot vangt. Een sleutelaspect was het ontwerpen van een responsieve website met reserveringsfunctionaliteit en naadloze integratie met hun bestelplatform. SEO-optimalisatie, aantrekkelijke banners, uitnodigingen, visitekaartjes en social media posters complementeerden de branding.

Resultaten & Impact

De transformatie heeft The Sushi Spot op de kaart gezet als een culinaire bestemming. Hun nieuwe merkidentiteit heeft de online zichtbaarheid verhoogd en de reserveringen gestimuleerd. De responsieve website en de geïntegreerde boekingsfunctie hebben de klantervaring aanzienlijk verbeterd, terwijl de sterke aanwezigheid op sociale media een loyale gemeenschap heeft gecreëerd.

Achter de Schermen

Ons proces was een mix van creatieve verkenning en strategische planning. We hebben nauw samengewerkt met het team van The Sushi Spot om hun visie te vertalen in elk element van hun merk en digitale aanwezigheid.

Wat We Hebben Geleerd

Dit project heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om een merk te bouwen dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook diep geworteld in de waarden en verhalen van de klant. Het benadrukt de kracht van een holistische benadering van branding en marketing.

Tags
Design
Wordpress
UX/UI
Restaurant
No items found.

Recentie

Melvin Manhoef

Sushi restaurant

"Laten We Samen Iets Geweldigs Bouwen!"

Wil je jouw horecabedrijf ook een frisse, nieuwe start geven? Neem vandaag nog contact op met Tijdperk voor een creatieve en doelgerichte aanpak die jouw merk op de kaart zet!