Met trots presenteren we het werk van onze klanten

Je vindt hier voorbeelden van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers, illustraties en websites.  Hopelijk staat jouw merk er ook (binnenkort) tussen!

Recensies

Yvonne Klaver

Ik ben heel erg blij met het ontwerp van het visuele gedeelte van mijn bedrijf! Goede website, gaaf logo, tekst wordt geregeld… Daniel denkt mee en weet met zijn creativiteit echt iets moois te maken, geheel naar mijn smaak. Hij zorgt ervoor dat ik naar buiten kan treden en trots kan zijn op wat ik te bieden heb door “de buitenkant” mooi en representatief te maken met een helder verhaal. Hij kan goed luisteren, heeft kennis van zaken en is een echte kunstenaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Laura Wulff Petersen

Daniel heeft ontzettend goed mijn wensen verwerkt in zijn grafische designs voor mijn logo en website in het algemeen. Wij hebben heel fijn kunnen sparren en wat ik vooral fijn vond is dat hij de tijd voor je neemt om echt je verhaal in kaart probeert te brengen met zijn visuele designs. Nogmaals heel erg bedankt!

Brenda Vader

"Door zijn soms confronterende en uitdagende vragen ga je jezelf en je bedrijf beter leren kennen. Je kunt je pas laten zien als je weet wie je bent en waar je voor staat. Ik wilde graag een basic website, strak, professioneel en toegankelijk."

Brenda Vader

"Het vertrouwen van cliënten en cursisten heb ik direct gekregen door de uitstraling van mijn bedrijf. Ik ben heel blij dat hij mij en mijn bedrijf onder zijn vleugels heeft genomen. Doorzijn persoonlijke, uitdagende en professionele begeleiding heb ik veel kennis opgedaan en groeit mijn onderneming als nooit tevoren."

Bepaal wie je als bedrijf en ondernemer bent en wat je wilt uitstralen naar de buitenwereld. Samen groei je het snelst.
Neem contact op