Brenda Vader

Brenda Vader

Brenda Vader

Brenda Vader

Brenda Vader

Brenda Vader

Brenda Vader

Brenda Vader

Wie zijn ze?

Als je prestaties stagneren, recreatief of professioneel. Als je vastloopt, belemmerd wordt door angst, tegenstanders, toeschouwers, je gedachten, je lichaam.. Als je weet dat je beter kunt, maar het niet lukt, waarom kies je dan niet voor de makkelijke weg: een sporthypnosepowersessie. Brenda Vader werkt met zeer krachtige directe hypnose kan die belemmering meestal in 1 sessie opgelost worden. Zodat je weer kunt genieten van je sport en (weer) kunt voelen hoe het is om een winnaar te zijn.

Project Doelen

  • Personal branding
  • Sportieve en professionele uitstraling
  • Onderscheidend aanbod voor sporter
  • Klanten snel en gemakkelijk online afspraken laten inplannen
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Eenvoudig ontwerp en een zeer korte deadline

Het project

De sporthypnotiseur en ondernemer Brenda Vader gaf ons de opdracht de volledige vormgeving te creëren van haar onderneming. Dat hield in een logo, huisstijl, website, visitekaartjes, stickers, banners en iconen voor social media. Het voorspoedige verloop van deze opdracht en de goede samenwerking met de klant en was een groot plezier.

Strategie en doelen stellen

De doelgroep sporters met een belemmering maakte al snel duidelijk welke richting er op gedacht moest orden wat betreft de merkstrategie. In combinatie met de 5 belangrijkste kernwaardes, (te zien aan de linker zijde) omschreven door de klant, kwamen we al gauw tot een goed onderbouwd visueel plan. Het verhaal dat de klant wil uitdragen naar de cliënten, verliep soepel door het stellen van de juiste vragen. Dit resulteerde in een krachtige “waarom” zoals te lezen is op de vorige pagina. Het verhaal motiveert niet alleen de klant, maar ook hun potentiële cliënten om zoveel mogelijk uit het bedrijf te halen.

Functionaliteit, vorm & inspiratie

Wat werkt wel, wat vooral niet en hoe blijven we onderscheidend in het eindresultaat? Wat komt daar allemaal bij kijken? Een moodboard met patronen, kleuren, lettertypes, verpakkingen, magazine’s, folders, gevel/raam decoratie, enzovoorts. Dit helpt om een duidelijk beeld te creëren of het past. Tussendoor hadden we check-ups met de klant om op het juiste spoor te blijven en te voorkomen dat we onnodig veel extra werk verrichtten. Als laatste stap maakten we meerdere potentiële logo’s wat heel soepel verliep, omdat het logo vrijwel meteen raak was.

Visuele identiteit

Omdat de conceptfase zo voorspoedig verliep, kon ik snel aan het werk met het finetunen van het definitieve ontwerp. Het logo wordt dan een laatste keer in een mock-up gepresenteerd aan de klant om een realistisch beeld te presenteren van hoe het logo er uitziet op bijvoorbeeld een verpakking, poster, gevel of raam. De huisstijl kon vervolgens worden toegepast op de nieuwsbrieven, folders, website, producten. visitekaartjes, stickers, banners, social media iconen, merchandise, etc. De branding en storytelling worden tijdens het ontwerpen van de huisstijl meegenomen, wat in stap 1 is besproken.

Webdesign & trainen

De huisstijl en het logo was ontwerpen en kon nu worden toegepast op de website. De website is bebouwd in Wordpress en met Elementor vormgegeven. Het resultaat is een website die aansluit bij hun merkidentiteit, verhaal en die tegelijkertijd voldoet aan alle technische functies. In dit geval functies als een online afspraken systeem, blogsysteem en succesverhalensysteem. SEO en google analytics zijn daar ook onderdeel van. Nadat we klaar waren met het ontwerpen en ontwikkelen, hebben we de functionaliteit van de site uitgelegd aan de klant. Het is namelijk de bedoeling dat de klant in eigen beheer succesverhalen en blogs kan toevoegen en aanpassingen kan maken op de homepagina voor bijvoorbeeld nieuws en opkomende evenementen.

Kernwaardes

SPORTIEF

PROFESSIONEEL

PASSIEVOL

BETROUWBAAR

/recentie

Ik wilde graag van een onderdeel van mijn bedrijf een aparte onderneming maken. Van nul af aan beginnen is een spannende aangelegenheid. Waar begin je en hoe? Wie ben je en wat wil je uitstralen? Ik had geen idee! Gelukkig heeft Daniel mij daarbij geholpen. Door zijn soms confronterende en uitdagende vragen ga je jezelf en je bedrijf beter leren kennen. Je kunt je pas laten zien als je weet wie je bent en waar je voor staat. Ik wilde graag een basic website, strak, professioneel en toegankelijk. Dat is gelukt mag ik wel zeggen. Als we eens een verschil in mening hadden over kleurgebruik of design, dan had hij uiteindelijk altijd gewoon gelijk. Hij durft en doet, prikkelt en port om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Hij komt met dingen waar je zelf nooit aan gedacht hebt en verbaast me elke keerweer met het resultaat. Ik wilde graag van een onderdeel van mijn bedrijf een aparte onderneming maken. Van nul af aan beginnen is een spannende aangelegenheid. Waar begin je en hoe? Wie ben je en wat wil je uitstralen? Ik had geen idee! Gelukkig heeft Daniel mij daarbij geholpen. Door zijn soms confronterende en uitdagende vragen ga je jezelf en je bedrijf beter leren kennen. Je kunt je pas laten zien als je weet wie je bent en waar je voor staat. Ik wilde graag een basic website, strak, professioneel en toegankelijk. Dat is gelukt mag ik wel zeggen. Als we eens een verschil in mening hadden over kleurgebruik of design, dan had hij uiteindelijk altijd gewoon gelijk. Hij durft en doet, prikkelt en port om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Hij komt met dingen waar je zelf nooit aan gedacht hebt en verbaast me elke keerweer met het resultaat.

Brenda Vader
Brenda Vader
Personal training, sportmasseur & coach

KlaverFit

Lees meer
Videografie, Fotografie en Presenteren

Wulff Stories

Lees meer
Hypnotherapie

Mind Experts

Lees meer