KlaverFit

KlaverFit

KlaverFit

KlaverFit

KlaverFit

KlaverFit

KlaverFit

KlaverFit

Wie zijn ze?

KlaverFit bied bij jou thuis en op locatie persoonlijke begeleiding, behandeling en coaching aan die je krachtig en belastbaar maken. Voor sportieve en ondernemende mensen met een druk leven die hun balans en regelmaat willen herstellen voor een sterk lichaam en scherp hoofd.

Project Doelen

  • Gehoord en gezien worden (uitblinken)
  • Onderscheidend uiterlijk en aanbod van andere personal trainers
  • Gebruiksvriendelijke website

Het project

Lees hier de voortgang terwijl we samen nog hard aan het werk met het re-branden van KlaverFit!

De uitdaging

De groei van KlaverFit stagneerde en het wel verdiende trotse gevoel voor de onderneming ontbrak nog. Het zag er nog niet uit zoals ze had voorgesteld en het aantal klanten moet meer worden.

De oplossing

Yvonne heeft na een zeer prettige kennismaken er voor gekozen om samen met ons KlaverFit te re-branden naar een uitstraling dat mag gezien en gehoord worden. We zijn begonnen bij het strategieplan. Doormiddel van verdiepende vragen brengen we in beeld wat het verhaal van KlaverFit is en waar het voor staat. De uitvoerende opdracht is een nieuw logo, website, huisstijl, stijlgids, visitekaartjes, kleding met het logo er op en diverse banners voor onder andere social media.

Kernwaardes

LUXE

PROFESSIONEEL

UITBLINKEN

KRACHTIG

BETROUWBAAR

/recentie

Ik ben heel erg blij met het ontwerp van het visuele gedeelte van mijn bedrijf! Goede website, gaaf logo, tekst wordt geregeld… Daniel denkt mee en weet met zijn creativiteit echt iets moois te maken, geheel naar mijn smaak. Hij zorgt ervoor dat ik naar buiten kan treden en trots kan zijn op wat ik te bieden heb door “de buitenkant” mooi en representatief te maken met een helder verhaal. Hij kan goed luisteren, heeft kennis van zaken en is een echte kunstenaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Yvonne Klaver
KlaverFit
Videografie, Fotografie en Presenteren

Wulff Stories

Lees meer
Sporthypnose

Brenda Vader

Lees meer
Hypnotherapie

Mind Experts

Lees meer