Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Mind Experts

Wie zijn ze?

Mind Experts is een opleidingsinstituut en behandelcentrum voor klinische directe hypnose. De doelstelling van Mind Experts is, buiten het verspreiden van kennis over hypnose, vooral het bieden van de meest efficiënte en effectieve oplossing voor lichamelijke en/of geestelijke klachten middels directe, zeer krachtige hypnosetechnieken.

Project Doelen

  • Internationale naam
  • Klinische en professionele uitstraling creëren
  • Onderscheidend uiterlijk en aanbod van andere hypnotherapeuten
  • Klanten snel en gemakkelijk online afspraken laten inplannen
  • Online masterclasses aanbieden
  • Gebruiksvriendelijke website(shop)

Het project

Dit is 1 van onze favoriete projecten. De aanvraag was met een strakke deadline om Hypnosecentrum Haarlemmermeer te re-branden naar een internationale naam en uitstraling. Het bedrijf was flink gegroeid en het bedrijf moest mee verhuist worden naar een andere gemeente waardoor de naam Haarlemmermeer niet meer van toepassing was. De opdracht was een nieuw logo, website, passende huisstijl, visitekaartjes, stickers en diverse banners voor onder andere social media. Daarbij stonden de wensen van het bedrijf en hun doelgroep centraal.

Strategieën en doelen stellen

Als eerste het Mind Experts is een opleidingsinstituut en behandelcentrum voor klinische directe hypnose. De doelstelling van Mind Experts is, buiten het verspreiden van kennis over hypnose, vooral het bieden van de meest efficiënte en effectieve oplossing voor lichamelijke en/of geestelijke klachten middels directe, zeer krachtige hypnosetechnieken.

Kernwaardes

KLINISCH

PROFESSIONEEL

VAKKUNDIG

INTERNATIONAAL

BETROUWBAAR

Functionaliteit, vorm & inspiratie

De idee-fase is fundamenteel aan het gehele proces. Alle wensen zijn belang en de doelgroep wordt zoveel mogelijk verduidelijkt om zo niet alleen een mooi ontwerp te maken maar ook een passend ontwerp dat de doelgroep aanspreekt. Branding en storytelling zijn onze tools om een waardevol ontwerp te creëren.

We hebben ons aan dezelfde kernwaardes en huisstijl gehouden als met het maken van het logo om merkidentiteit te scheppen. De functie van de website is duidelijk gemaakt in de vorige fase. We richten ons vervolgens op hoe de site er zo onderscheidend mogelijk uit gaat zien en tegelijkertijd genoeg aansluiting heeft bij de doelgroep. Bezoekers prikkelen om verder te willen lezen en afspraken gaan inboeken gebeurt door goede vormgeving, beïnvloeding en overtuigingskracht. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de klant de website zelf kan gaan onderhouden. We legden tot slot de klant uit hoe alle functies werken.

Visuele identiteit

Finetunen tot het definitieve eindresultaat. Dat kan bijvoorbeeld zijn een mock-up, visitekaartjes, diverse logo- bestandstypes, merchandise enzovoorts. In de bijpassende huisstijl worden producten en services vormgegeven voor consumenten en publiek, om connectie te maken.

/recentie

Toen mijn bedrijf verhuisde naar een andere gemeente en mijn naam niet meer kon (locatie gebonden) moest ik van voor af aan beginnen. Ik had al flink naam opgebouwd en ik vond het heel spannend om te re-branden. Ik moest een nieuw logo, nieuwe huisstijl en weer opnieuw het vertrouwen van cliënten en cursisten krijgen. Daniel daagde mij uit om over dingen na te denken waar ik niet bij stil had gestaan, stelde bijzondere vragen en nog meer vragen, waardoor zich langzaamaan een heel nieuw bedrijf ontwikkelde. Mijn logo was een vondst, kon gewoon niet beter. Mijn website ziet er gelikt uit met geweldige functies en voorde strategieën heb ik honderden ideeën gekregen waar ik nog heel lang op voort kan. Het vertrouwen van cliënten en cursisten heb ik direct gekregen door de uitstraling van mijn bedrijf. Ik ben heel blij dat hij mij en mijn bedrijf onder zijn vleugels heeft genomen. Doorzijn persoonlijke, uitdagende en professionele begeleiding heb ik veel kennis opgedaan en groeit mijn onderneming als nooit tevoren.

Brenda Vader
Mind Experts
Personal training, sportmasseur & coach

KlaverFit

Lees meer
Videografie, Fotografie en Presenteren

Wulff Stories

Lees meer
Sporthypnose

Brenda Vader

Lees meer