Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wulff Stories

Wie zijn ze?

Wulff Stories is een allround video productiehuis dat video’s maakt met een boodschap voor ondernemers met passie en vakmanschap voornamelijk in Nederland, maar ook graag in het buitenland. Als jij je organisatie wil laten zien in deze digitale wereld, moet je je ook daadwerkelijk laten zien om een goede eerste indruk te maken in een vluchtige tijd.

Project Doelen

  • Internationale naam
  • Out of the box en professionele uitstraling
  • Onderscheidend uiterlijk en aanbod
  • Een plek om projecten te presenteren
  • Gebruiksvriendelijke website(shop)
  • Online cursussen aanbieden

Het project

Zie hier de voortgang terwijl we samen nog hard aan het werk zijn met Wulff Stories!

De uitdaging

Laura is een ontzettend creatieve en getalenteerde jonge dame. Ze presenteert, produceert video's en fotografeert. Maar ze heeft een online plek nodig waar al haar werk kan worden gepresenteerd in een bijpassende stijl zodat potentiële klanten haar kunnen vinden.

De oplossing

We begeleiden Laura om Wulff Stories te realiseren. We zijn begonnen bij het fundament. Een strategisch plan. Doormiddel van verdiepende vragen brengen we in beeld wat de wensen/doelen zijn, wat het verhaal van Wulff Stories is en waar het voor staat. De uitvoerende opdracht is een logo, website, huisstijl, merkrichtlijnen, visitekaartjes, merchandise ontwerpen en diverse banners voor onder andere social media.

Kernwaardes

BETEKENISVOL

OUT-OF-THE-BOX

PROFESSIONEEL

TOEGANKELIJK

VAKKUNDIG

/recentie

Daniel heeft ontzettend goed mijn wensen verwerkt in zijn grafische designs voor mijn logo en website in het algemeen. Wij hebben heel fijn kunnen sparren en wat ik vooral fijn vond is dat hij de tijd voor je neemt om echt je verhaal in kaart probeert te brengen met zijn visuele designs. Nogmaals heel erg bedankt!

Laura Wulff Petersen
Wulff Stories
Personal training, sportmasseur & coach

KlaverFit

Lees meer
Sporthypnose

Brenda Vader

Lees meer
Hypnotherapie

Mind Experts

Lees meer